2 zile până la sfertul de finală din play-off. Hadzovic: “Cel mai important moment al sezonului”

Cu două zile rămase până la primele meciuri din play-off, freamătul marelui derby cu Târgovişte se aude tot mai tare. Miercuri şi vineri, FCC ICIM luptă pentru calificarea în semifinala campionatului, într-un duel cu marea rivală.

Înaintea partidelor de la Arad, căpitanul formaţiei galben-albastre a oferit câteva cuvinte:

“Sunt la Arad de 4 sezoane, dar parcă de această dată suntem mai aproape ca niciodată de calificare în semifinală. Sper că ne vom folosi de această şansă. Jucăm acasă primele două meciuri. Jucătoarele, fanii, sponsorii şi tot ce înseamnă acest club merită acest lucru după tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Sunt sigur că de data aceasta vom face tot posibilul pentru a trece mai departe în play-off.

În acest moment, e cel mai important moment al sezonului. Cred că dacă vom câştiga cele două jocuri de la Arad, nu vom avea probleme pentru calificare. Vor fi meciuri interesante şi în acelaşi timp dificile, dar sper să trecem cu brio peste ele,” ne-a declarant Brankica Hadzovic.

Sfertul de finală dintre FCC ICIM şi CSM Târgovişte se joacă după sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Primele două meciuri se vor juca în oraşul nostru, miercuri de la ora 18:30 şi vineri de la ora 18:00. Intrarea este liberă.

Lasa un comentariu