Category Stiri

Fodor pe parchet pentru România

Selecţionata Romaniei de baschet feminin a pierdut ambele dueluri amicale cu Germania. Ayhan Avci a debutat pe banca tricolorelor cu prilejul acestor meciuri, însă a fost lipsit de aportul catorva jucatoare importante.

FCC Baschet Arad a trimis-o la lotul primei echipe pe Marta Fodor, care a fost utilizata în ambele dueluri, și și-a trecut numele pe lista marcatoarelor. În infrangerea de sâmbătă, 60-81, Fodor a reușit 2 puncte, iar în jocul 2, în eșecul 67-70, a reușit 6.

Prima partidă oficială pentru tricolore va avea loc pe 14 noiembrie, în Romania, contra Danemarcei, iar 3 zile mai târziu va urma o deplasare în Cehia. Cele două meciuri vor conta pentru calificarea la Europeanul din 2021.

Foto: Alina Cojocaru

Mai mult

Regulament Arad Streetball 2019!

Arad Streetball, evenimentul de succes care reunește în fiecare an iubitorii baschetului, dar și ai sportului în general, revine cu cea de-a III-a ediție, care va avea loc pe 31 august 2019.

De această dată, într-o nouă locație – Terenul Colegiului Național “Moise Nicoară” (fostul Slavici), teren care este în sine o tradiție pentru Arădeni și locul unde se reunesc seară de seară amatori și profesioniști, pentru meciuri amicale și antrenamente.

Vă invităm să consultaţi regulamentul competiţiei: Regulament Arad Streetball 2019

Mai mult

Galben-albastrele, campioane la turneul 3×3 de la Bucureşti!

Echipa de 3×3 a clubului FCC Baschet Arad a reuşit să iasă învingătoare după turneul de streetball de la Bucureşti.

Galben-albastrele, întărite cu unul dintre transferurile din aceasta vară (Alina Pop), au luat trofeul la Superbet Tour Final Bucureşti fără nicio înfrângere! Adela Mercea, Alexandra Rotariu şi Anamaria Ciotir au completat echipa formată pentru cel mai mare turneu de baschet 3×3 al anului ce s-a jucat în acest week-end. 600 de jucători au jucat pe terenurile din Politehnica Bucureşti unde a început povestea disciplinei olimpice.

Parcursul FCC Baschet Arad la acest turneu:

FCC Baschet Arad – ACS KSE Tg. Secuiesc 8-6 (grupă)

FCC Baschet Arad – Rapid Bucureşti 18-13 (grupă)

FCC Baschet Arad – Olimpia CSU Braşov 16-7 (sfert de finală)

FCC Baschet Ar...

Mai mult

Marta Fodor a fost convocată la naţionala României!

Prestaţiile bune şi constante din sezonul trecut al Ligii Naţionale în maioul galben-albastru au adus o convocare la echipa naţională a României pentru Marta Fodor.

Baschetbalista care a semnat în această vară un nou contract cu FCC Baschet Arad pentru următorii 2 ani de zile s-a alăturat astăzi lotului condus de noul selecţioner, turcul Ayhan Avci. Naţionala de baschet feminin a Romaniei a inceput un scurt stagiu de pregătire la Arena de Baschet din Capitală, urmând a disputa în week-end şi două jocuri de pregătire împotriva naţionalei Germaniei, la Berlin.

Pe lângă jucătoarea echipei noastre, alte 13 sportive se află în lotul pentru aceste două amicale: Gabriela Mărginean, Elisabeth Pavel, Adina Stoiedin, Gabriela Irimia, Romina Filip, Teodora Neagu, Tunde ...

Mai mult