Category Stiri

Mai mult

Victorie în duelul cu U Cluj-Napoca

FCC ICIM Arad a obținut vineri seară al doilea succes stagional din Liga Naținală de Baschet Feminin. Arădencele au trecut fără mari probleme de Universitatea Cluj-Napoca.

Trupa pregătită de sârbul Miljan Medved a dominat destul de clar ostilitățile, în special în sferturile 1 și 3. Arădencele au condus și cu 30 de puncte diferență, dar finalul le-a aparținut oaspetelor pe fondul utilizării a jucătoarelor mai puțin folosite în acest sezon. Aradul a fost net superior adversarul la capitolul recuperări, unde echipa noastră a strâns 48, în timp ce clujuencele au adunat 34 de recuperări.

S-a terminat 66-49 (20-8, 17-15, 15-4, 14-22), iar „galben-albastrele” fac 7 puncte, în vreme ce studentele de pe Someş rămân fără victorie în campionat după cinci runde...

Mai mult

FCC ICIM – U Cluj, vineri seară, în Polivalenta arădeană

În etapa a 5-a din Liga Națională de baschet feminin, FCC ICIM Arad are programat al 3-lea joc de pe teren propriu în acest sezon. Arădencele primesc vizita clujencelor de la U.

Partida împotriva formației din orașul de pe Someș e programată pentru mâine (2 noiembrie), de la ora 18, la Sala Sporturilor Victoria. Intrarea spectatorilor este liberă. Este ultimul joc al echipei noastre înaintea pauzei competiționale cauzată de meciurile echipei naționale de baschet a României. Tricolorele vor evolua în campania de calificare pentru EuroBasket 2019.

Comparații statistice înaintea acestui duel:

– FCC ICIM conduce disputa în întâlnirile directe cu Universitatea Cluj Napoca, având 23 de succese din 35 de jocuri.

– Ultimul meci direct s-a disputat la sfârșitul anului trecu...

Mai mult

La mulți ani, Leeza Burdgess!

Mai mult