Category Stiri

A’Lexus Harrison se desparte de FCC ICIM

FCC ICIM Arad și A’Lexus Harrison se despart înainte de finalul primei faze a campionatului. Americanca de 23 de ani și-a început cariera europeană la formația de pe Mureș, dar a avut probleme medicale în debutul sezonului și i-a lipsit continuitatea. Aceasta a jucat doar 6 partide pentru  galben-albastre, din totalul de 11.

„Am reziliat contractul cu Harrison pe cale amiabilă. Încercăm să punem ceva în loc, dar nu avem încă o certitudine în acest sens”a declarat președintele grupării arădene, Marcel Urban.

Echipa arădeană are un bilanț de 3 victorii și 6 înfrângeri cu o etapă rămasă de disputat din prima fază a sezonului regulat. Elevele lui Miljan Medvedj au cedat acum două zile acasă cu CSM Satu Mare, 52-66 în restanța din etapa a 6-a.

A fo...

Mai mult

Mai mult

Mai mult

Mâine seară, FCC ICIM – Olimpia Brașov

Mâine seară, în cadrul etapei a 8-a a Ligii Naționale, FCC ICIM se duelează în Sala Sportutilor „Victoria” cu Olimpia Brașov. E al patrulea meci din acest sezon dintre cele două echipe.

În Cupa României, victoriile au fost împărțite, ambele echipe impunându-se pe teren propriu (70-61 pentru ICIM la Arad și 74-66 pentru Olimpia la Brașov). În LNBF, echipa antrenată de Miljan Medved a fost învinsă sub Tâmpa cu scorul de 87-76.

Acum, al doilea duel din campionat găseștele gazdele pe locul 5, penultimul, cu 9 puncte, în timp ce brașovencele sunt pe 3, cu 12. „Echipa din Brașov e un adversar incomod, cu care ne-am bătut în acest sezon și în Cupă și în campionat, unde ea ocupă în acest moment a treia poziție a clasamentului...

Mai mult