Bogdan Bulj: „Am revenit pentru că am lăsat o treabă neterminată”

După plecarea sârbului Miljan Medved, postul vacant de antrenor al echipei a fost preluat de compatriotul său, Bogdan Bulj. Practic, o revenire la Arad pentru tehnicianul care a încheiat sezonul trecut pe banca lui FCC ICIM.

Bulj a ajuns ieri la Arad, iar la câteva ore după semnarea contractului cu echipa noastră, a și condus primul antrenament.

„Am venit la Arad pentru că am lăsat o treabă neterminată. Sunt fericit, am un respect pentru acest club, pentru fani, pentru toată lumea de aici. Cred că pot schimba ceva la echipă pentru a scoate un rezultat mai bun până la finalul sezonului. Am urmărit statistica actualului sezon din Liga Națională, am văzut și câteva meciuri video ale ICIM-ului. Sunt convins că acest lot poate să arate mai bine, sunt în componență baschetbaliste importante, care pot face diferența.

Vreau să fac în primul rând o analiză la echipă, să văd cum stau jucătoarele din punct de vedere fizic și tactic. Sper ca ICIM-ul să arate o altă față în play-off,” au fost primele cuvinte ale lui Bogdan Bulj după semnarea contractului cu echipa arădeană.

La rândul său, președintele grupării galben-albastre a motivat astfel alegerea făcută:

„Un antrenor pe care îl cunoaștem, un antrenor care dacă are echipă, se poate exprima. Un technician dur, care nu stă la discuție cu jucătoarele. Merge pe premiza: dacă nu sti, te învăt / dacă nu poți, te ajut / dacă nu vrei, te oblig. Sper că prin venirea lui, prin atitudinea lui de om dur, să poată să schimbe atitudinea jucătoarelor noastre și să le imprime o exprimare mult mai bună în teren. Suferim foarte mult pe partea defensivă,”a declarat Marcel Urban.

Primul meci pentru Bogdan Bulj va avea loc, ca în urmă cu doi ani la debutul primului mandat, împotriva lui CSM Târgoviște. Clasicul Romaniei din prima etapă a retului din Grupa Rosie este programat vineri, 8 februarie, de la ora 16:30.

Lasa un comentariu