Bogdan Bulj după succcesul cu Satu Mare: “Au luptat împreună”

FCC ICIM Arad a produs în această seară una dintre cele mai mari surprize ale actualului sezon din Liga Națională de Baschet Feminin. Arădencele s-au impus cu 70-65 în duel cu CSM Satu Mare (vezi aici cronica partidei), victorie care practic blochează drumul adversarelor de astăzi pentru primul loc în clasament.

În primul rând vreau să felicit echipa mea. Astăzi au jucat foarte bine în apărare. Atmosfera din tribună a fost frumoasă și le mulțumim tutor fanilor care au venit în această seară la meci. Categoric, diferența s-a făcut în defensivă, am avut un presing mai mereu, iar după pauză ne-a mers jocul și în ofensivă,” au fost cuvintele antrenorului formației FCC ICIM, Bogdan Bulj.

Destiny Williams a avut din nou o prestație pozitivă atâta timp cât a jucat. Spre finalul sfertului 3, americanca a acumulat 5 greșeli personale, iar trupa pregătită de Bulj s-a văzut nevoită să se descurce fără pionul de bază de sub panou.

“Am avut astăzi probleme cu toate jucătoarele la capitolul faulturi. S-a accidentat și Ciotir, dar mă bucur că Bartok a intrat bine în meci. Echipa mea a fost o echipă în adevăratul sens al cuvantului. Au luptat împreună tot timpul. E un lucru important,” a adăugat tehnicianul sârb.

Odată cu acest succes, FCC ICIM mai speră încă la locul 4 înainte de play-off. Calculele sunt simple: Arădencele trebuie să-și câștige duelul din ultima etapă a sezonului regulat, corelat cu o înfrângere a CSM Târgoviște în deplasarea de la Cluj-Napoca.

E importantă această victorie mai mult psihologic. Vreau să câștigăm cu Constanța în ultima etapă, să jucăm mai bine ca astăzi și să pregătim play-off-ul așa cum trebuie. Vom vedea ce se va întampla în meciul direct dintre Cluj și Târgoviște,” a mai declarat Bogdan Bulj.

Lasa un comentariu