Brankica Hadzovic și-a prelungit contractul cu ICIM Arad!

Brankica Hadzovic

FCC ICIM Arad încheie campania de transferuri din această vară cu anunțarea prelungirii contractului a căpitanului echipei, Brankica Hadzovic.

Baschetbalista originară din Serbia începe cel de-al 3-lea sezon în maieul galben-albastru, după precedentele ediții cu evoluții foarte bune. Venită în 2015 în orașul de pe Mureș, Hadzovic a fost una din piesele de bază ale trupei din vestul țării. A reușit imediat să atragă atenția suporterilor arădeni, fiind considerată de către aceștia, una dintre cele mai apreciate sportive străine din istoria clubului.

În cele două sezoane de la Arad, Brankica Hadzovic a intrat pe parchet pentru echipa noastră în nu mai puțin de 49 de jocuri. A strâns o medie de 12.8 puncte pe meci, cu un procentaj de 53% la aruncările de la semi-distanță. La capitolul pase decisive, aceasta a avut media de 4.4 per meci, iar în ediția precedentă de campionat a servit coechipierele în 117 rânduri.

“Sunt atât de mândră că pot juca pentru încă un sezon în această echipă, în acest oraș, cu fani uimitori, jurnaliști, oameni uimitori. Ca întotdeauna, sunt pregătită să-mi asum responsabilitatea pentru toată echipa, indiferent ce va fi, la vremuri grele sau fericite. Sunt entuziasmată în ceea ce privește noul sezon. Pot să promit că vom face tot ce putem,” au fost primele cuvinte ale lui Hadzovic după semnarea prelungirii contractului cu FCC ICIM.