Ca în zilele de glorie! FCC ICIM bate pe Satu Mare într-o partidă cu de toate!

Aradul baschetbalistic nu a uitat zilele în care cea mai performantă echipă din istoria sportului arădean izbutea succese importante în campionatul românesc. O astfel de victorie a fost obținută în această seară de FCC ICIM Arad: 70-65 în fața viceliderului din Satu Mare! Și a venit într-un moment în care adversarele au avut o serie de 10 victorii consecutive!

Cu o prezență a spectatorilor peste media din actualul sezon de Ligă Națională, Sală Sporturilor “Victoria” din Arad a oferit o partidă cu de toate! Schimbări de lider, diferențe importante de scor, eliminări și faze frumoase au fost doar câteva din “ingredientele” unui meci spectaculos.

Începutul duelului le-a aparținut oaspetelor, care au fost mai precise la aruncări. Cu o apărare aproape perfectă, arădencele au întors cursul jocului și încetul cu încetul au pus pe tabelă puncte importante. S-a ajuns chiar și la cea mai mare diferență de puncte (12 în favoarea galben-albastrelor), în sfertul cu numărul 3, dar lucrurile nu aveau să se clarifice atunci.

Pe fondul ratărilor multiple, cu forțări din afara semicercului, dar și a eliminării premature a lui Destiny Wiiliams (5 faulturi comise), CSM-ul din Satu Mare a revenit spectaculos și chiar a și condus! Trupa pregătită de Bogdan Bulj nu a clacat într-un moment greu, iar răsplata avea să vină. Finalul jocului a fost tratat exemplar de arădence și au izbutit un succes mare, contrar tuturor așteptărilor.

S-a terminat 70-65 pentru FCC ICIM, iar visul pentru locul 4 continuă!  Aradul a ajuns la 8 victorii în acest sezon și speră ca CSM Târgoviște să se încurce în ultima etapă la Cluj-Napoca pentru a avea avantajul terenului propriu în primul tur de play-off. Primul tur în care va întâlni tocmai marea rivală din Cetatea Chindiei.

Marcatoare:

Arad: Hadzovic 22 puncte, Williams 17, Dzombeta 15, Ardelean 5, Fodor 4, Ciotir 3, Mercea și Lee cu câte 2 puncte fiecare.

Satu Mare: Amukamara 20, Denson 17, Olah 10, Uiuiu 8, Mandache 4, Huțanu, Baltic și Tavic cu 2 puncte marcate.

Foto: Călin Mnerie

Lasa un comentariu