Chelsey Lee ajunge la FCC ICIM!

Jucătoarea Chelsey Lee va juca în maieul galben-albastru! Baschetbalista de 1.93m a ajuns astăzi la un acord cu FCC ICIM Arad și va face parte din efectivul condus de Miljan Medved.

Sportiva în vârstă de 29 de ani evoluează pe postul de pivot și a strâns în ultimele 5 sezoane cifre statistice importante. În 2016 a jucat în pre-sezonul WNBA pentru formația Washington Mystics.

Lee a evoluat acum 5 ani și în România, la Galați, unde a avut prestații remarcabile. A obținut nu mai puțin de 25 de double-double-uri într-un singur sezon, cu medii statistice de 18.1 puncte pe meci și 12.3 recuperări. Ca și realizări, Chelsey Lee are la activ o finală de campionat în Koreea de Sud (fiind declarată și cel mai bun pivot al sezonului), dar și campionatul și cupa cucerite în Bulgaria (medii pe meci de 23.1 puncte și 11.3 recuperări).

De-a lungul timpului a jucat pentru următoarele echipe: Hola Madrid (Spania), Phoenix Galați (România),  Hanabank Bucheon (Korea de Sud), Haskovo 2012 (Bulgaria), Pallacanestro Femminile Broni (Italia).

Bun venit la ICIM, Chelsey Lee!