Concluziile după primele amicale: „Suntem pe drumul cel bun”

FCC Baschet Arad a încheiat prima săptămână de pregătiri cu procentaj maxim în cele două meciuri de verificare din Serbia. 66-43 cu Novi Sad şi 62-58 cu Medela au fost scorurile înregistrate de formaţia antrenată de Dejan Mudreša. Sârbul a oferit şi câteva cuvinte:

“Am avut parte de două jocuri bune de verificare. Sunt mulțumit, în condiţiile în care ne-am antrenat cu mingea în doar trei şedinţe de pregătire. Cred că suntem pe drumul cel bun. În meciul doi, cel cu Medela, s-a simţit foarte multe oboseala. Pe undeva e şi normal atâta timp cât ne-am reunit doar de o săptămână. Cu toate astea, sunt mulţumit că am arătat o atitudine bună în apărare.

Atmosfera este minunată în cadrul clubului, avem încă multă muncă de făcut să creştem jocul echipei. Săptămâna viitoare avem deplasarea în Slovacia, unde vom avea trei jocuri de pregătire importante, ce cu siguranţă ne vor ajuta pentru acest debut de sezon,” au fost cuvintele antrenorului sârb, Dejan Mudreša.

Ca urmare a retragerii echipei din Sibiu din grupa de Vest a Ligii Naţionale, Federaţia Română de Baschet a mutat data primei etape a campionatului (9 octombrie). Astfel, conducerea echipei FCC Baschet Arad a aranjat o nouă partidă amicală. Arădencele vor înfrunta formaţia chineză Shanghai Swordfish, pe 27 septembrie. Jocul se va disputa la Belgrad.

Lasa un comentariu