Cu un pas în semifinalele Cupei: ICIM Arad – Galați 83-70

ICIM Arad - Phoenix Galati

Deținătoarea Cupei României, Univ. Goldiș ICIM Arad, și-a respectat blazonul în prima manșă a sferturilor de finală a acestei competiții. Arădencele s-au impus cu 83-70 în dauna celor de la Phoenix Galați, formație ce a venit la Arad cu multă ambiție și determinare.

Echipa noastră a început mult mai bine duelul de miercuri seară, iar la capătul primelor zece minute, tabela Sălii Polivalente indica 28-16. Relaxate, dar și cu gândul deja la jocul de mâine, “galben-albastrele” le-au permis adversarelor să se apropie periculos, 42-37 la pauza mare.Sfertul cu numărul trei a oferit un joc spectaculos cu multe puncte marcate de câtre ambele echipe (27-21). Băgate în sedință de Jose Araujo, vicecampioanele României au tranșat disputa în a doua parte a duelului, ecartul de puncte ajungând pe parcurs și la +20. Gălățencele au avut o palidă reacție pe finalul confruntării, dar insuficient pentru a mai spera la un succes.

S-a terminat 83-70 pentru Univ. Goldiș ICIM Arad, care mâine, are ocazia să încheie conturile cu CS Phoenix Galați și să obțină biletele pentru turneul final al Cupei României la baschet feminin, ediția 2014-2015. Meciul de joi est programat să înceapă de la ora 13:00, tot la Sala Polivalentă din Arad.

Marcatoare ICIM: Simmons 20 puncte, Broomfield 14 puncte, 9 recuperări, Engelman 13 puncte, Plouffe și Brosovoszky cu câte 9 puncte fiecare, Fussell 7 puncte, Nagy 6 și Crăciun 5.

De partea cealaltă, americanca Lee s-a evidențiat pentru oaspete cu un total de 21 puncte și 10 recuperări, secondată de Armstead cu 14 puncte, 5 recuperări.

Lasa un comentariu