Dejan Mudreša și-a intrat în pâine: “Jucătoarele au reacţionat bine la primele indicaţii”

”Galben-albastrele” au avut parte ieri de primele şedinte de pregătire în formula completă. Noul tehnician al medaliatei cu bronz din sezonul trecut a venit mai repede la Arad, acum câteva săptămâni, pentru a pregăti cu maximă minuţiozitate debutul de sezon.

“Sunt foarte satisfăcut de primele antrenamente. Jucătoarele au reacţionat bine la primele indicaţii. E complicat când sunt atâtea jucătoare noi, dar nu mă plâng. Echipa creată în această vară la Arad e bună, sunt mulţumit cum au decurs transferurile. Vom avea meciuri de pregătire cu echipe importante şi asta poate conta mult pentru noi.

Filozofia mea se bazează pe o apărare bună şi îmi doresc de la jucătoarele mele să lupte în fiecare meci. Nu ştiu care va fi reacţia elevelor mele, dar vom vedea. Vom lucra la toate compartimentele pentru a face un sezon mai bun decât cel precedent,” ne-a declarat principalul de la FCC, Dejan Mudreša.

În altă ordine de idei, Federaţia Română de Baschet a confirmat retragerea echipei CSM Sibiu din campionat înaintea startului de sezon și, astfel, programul a fost refăcut. În prima etapă, pe 9 octombrie, FCC Baschet Arad se va deplasa la Satu Mare pentru jocul cu CSM.

Lasa un comentariu