Duel cu campioana la Arad


Sâmbătă seară o așteată pe FCC ICIM Arad o noua partidă de foc. După deplasarea de la Satu Mare, Sala Sporturilor Victoria va găzdui partida dintre ICIM și campioana en-titre Sepsi Sfântu Gheorghe. Jocul e programat de la ora 18:00, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

“Sigur o să fie un meci foarte greu, jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. Au schimbat și ei mult lotul în sezonul acesta, dar a rămas antrenorul, care cred că este cel mai bun la ora actuală din România. Formația din Sf. Gheorghe joacă agresiv și au individual foarte bune jucătoare. Noi o să încercăm să ne facem jocul și să învingem în final,” este de părere sârbul Miljan Medved, principalul de la FCC ICIM.

“Și cand aveam echipă foarte bună, erau meciuri grele cu covăsnencele, dar mai ales acum că jucăm cu campioana, echipă ce luptă pentru al 3-lea titlu consecutiv. Este greu pentră că și la Satu Mare s-a menținut foarte bine echipa în primele 3 sferturi, dar a pierdut pe final atunci când jucătoarele noastre au fost depăsite la capitolul pivoți. Sf. Gheorghe stă foarte bine la toate capitolele pe posturi și atunci noi trebuie să jucam aproape 100% ca și procent ca valoare a echipei,” au fost cuvintele antrenorul secund al formației noastre,” prof. Dan Moraru.

In grupa valorică A se va mai juca în acest weekend Olimpia CSU Brasov vs CSM Satu Mare. Jocul CSM Târgoviște – U Cluj Napoca a fost amânat pentru 6 noiembrie.