FCC Baschet Arad începe seria amicalelor mâine, în Serbia!

Reunită de luni dimineaţă, FCC Baschet Arad a bifat deja, sub comanda tandemului Mudreša – Bondor, câteva antrenamente în sală, dar şi unul în aer liber.

Până una alta, „galben-albastrele” încheie săptămâna reunirii cu două partide amicale în Serbia. Delegaţia Aradului va pleca mâine, la ora 12, cu direcţia spre ţara vecină. Programul îniţial al meciurilor amicale a suferit mici modificări.

Aşadar, primul joc de pregătire al noului lot se va disputa mâine seară, de la ora 19 (ora României), în faţa semifinalistei de anul trecut din campionatul sârb, ZKA Novi Sad. A doua zi, arădencele vor juca chiar împotriva echipei de la care a venit noul nostru tehnician, ZKK Vrbas Medela. Startul duelului e programat pentru ora 14 (ora României).

În altă ordine de idei, echipa de 3×3 a FCC Baschet Arad va participa în acest week-end la turneul de streetball din Cupa României, ediţia 2019-2020, de la Sfântu Gheorghe. Pentru acest eveniment, clubul va fi reprezentat de sportivele: Adelina Duţă, Adina Lovasz, Andreea Ciausi şi Claudia Dinu.

Lasa un comentariu