FCC ICIM, deplasare la lider

În runda programată la finalul acestei săptămani, galben-albastrele se vor deplasa la Sfantu Gheorghe, pentru duelul cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, liderul neinvins al grupei A valorice. FCC ICIM Arad a adunat 2 victorii si 3 înfrangeri pană în acest moment în Liga Națională de Baschet feminin.

Hadzovic și compania vor evolua sambată, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Sfantu Gheorghe, iar partida va fi condusa de arbitrii Csender Andrada, Marchis Amalia și Serbulea Tiberiu. Pană în acest moment, cele două formații s-au întalnit de 18 ori, iar bilantul le este favorabil arădencelor. Acestea au adunat 10 victorii, față de 8 ale grupării din Sfantu Gheorghe, însă ultimele 5 partide au fost caștigate de gazdele de maine. Cel mai categoric succes al ICIM-ului în duelurile directe s-a consemnat pe 17 noiembrie 2013, 99-72, în vreme ce Sfantu Gheorghe s-a impus cu 82-58, pe 23 decembrie anul trecut.

Din punct de vedere al lotului, acesta va fi complet pentru aceasta partidă, astfel că Miljan Medved poate alinia cea mai bună formulă de joc. În această rundă se vor mai juca în grupa A: CSM Satu Mare – CSBT Olimpia Brașov și Universitatea Cluj- CSM Targoviște.