FCC ICIM joacă astăzi, primul meci al finalei mici! Vezi unde poți urmări partida

Astăzi, de la ora 17:00, FCC ICIM Arad joacă primul meci al finalei mici din Liga Națională de Baschet Feminin. Arădencele întâlnesc, în deplasare, Olimpia CSU Brașov.

Duelul pentru cucerirea medaliei de bronz se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Galben-albastrele vor aborda jocul fără antrenorul Bogdan Bulj, care și-a pierdut tatăl luni seară. Echipa arădeană caută să obțină prima medalie în campionat după patru ani de la precedenta, din 2015, când echipa noastră cucerea bronzul.

Echipa de sub Tâmpa are parte de avantajul terenului propriu în duelul pentru locul trei. Gazdele de astăzi au terminat sezonul regulat pe poziția a 3-a, cu un loc înainte arădencelor. Este al 7-a meci direct din actuala ediție de campionat între cele două formații, scorul fiind de 3-3. Primele meciuri au fost cele din Cupa României, din debutul sezonului. Ambele echipe au pierdut cu 0-3 în semifinale cu principalele favorite la titlu: Satu Mare, respectiv Sf. Gheorghe. În primul tur de play-off, FCC ICIM a trecut cu 3-0 de Târgoviște, în timp ce brașovencele au avut 3-1 cu Constanța.

Din 2009 până acum au fost 28 de confruntări directe între cele două formații în competițiile interne. Arădencele au câștigat 18 dueluri, iar Brașovul s-a impus în 10 rânduri. Până în 2015 toate cele 14 meciuri directe le-au revenit galben-albastrelor.

Jocul cu numărul 1 pentru medalia de bronz se dispută astăzi, de la ora 17, la Sala Sporturilor Dumitru Colibași. Partida va putea fi urmărită în format Live Video pe pagina de Facebook a televiziunii TV Arad.

 

Lasa un comentariu