FCC ICIM poate să încheie mâine seară seria cu Târgovişte

Un nou duel din clasicul României la baschet feminin se dispută vineri, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Târgoviște. Am ajuns la meciul cu numărul trei al sfertului de finală al Ligii Naționale, FCC ICIM-ul având 2-0 în fața marii rivale de sub Turnul Chindiei. Așadar, „galben-albastrele” pot obține biletele pentru „careul de ași” al competiției în cazul în care câștigă măcar unul dintre cele două meciuri programate mâine și, eventual, sâmbătă la Târgoviște.

La Arad, elevele lui Bogdan Bulj au șchiopătat în primul meci, pe care l-au dres doar în ultimele 2 minute: 65-61, în timp ce, două zile mai târziu, au făcut din defensivă principala armă pentru un succes facil: 56-37. Inutil să mai spunem că publicul a jucat un rol important în ambele confruntări. „Este 2-0 şi mă bucur că am scos maximum din primele meciuri jucate acasă, dar munca nu e terminată. Nu va fi uşor să încheiem seria, dar sper să o facem în trei meciuri”, spunea antrenorul sârb al FCC ICIM la finalul partidei din urmă cu 6 zile.

Hadzovic si Williams au condus ofensiva FCC ICIM cu un total de 33, respectiv 34 de puncte, aproape jumătate din punctele înscrise de arădence. Cea mai prolifică româncă din lotul lui Bulj a fost Dora Ardelean, autoare a 11 puncte. Din tabăra gazdelor din acest weekend, Poole a reușit 26 de puncte și conduce ierarhia pentru gruparea sa.

In cazul in care echipa arădeană pierde duelul de vineri, meciul 4 se va juca sambata, de la ora 18:00. Duelul decisiv, in caz ca va fi nevoie, va avea loc pe 16 aprilie, la Arad. Invingatoare din sferturile de finala va intalni in urmatoare runda cel mai probabil Sepsi Sfantu Gheorghe, campioana ultimelor 3 editii, echipa care s-a impus cu 130-36 si 106-29 in fata celor de la CSM Oradea

Lasa un comentariu