Duel decisiv pentru locul 4


Sala Sporturilor Victoria din Arad va fi sâmbătă seara gazda unei partidei care se poate dovedi extrem de importantă în economia clasamentului pentru FCC ICIM. Galben-albastrele vor primi vizita CSM Satu Mare în runda cu numărul 13, penultima a sezonului regulat.

Sătmărencele ocupă în acest moment a doua poziție a clasamentului în Grupa Roșie, cu 37 de puncte, unul mai puțin decat Sepsi Sfantu Gheorghe. Elevele lui Bogdan Bulj ocupă locul 5, cu 27 de puncte, iar o victorie mâine și un rezultat negativ al CSM Târgoviște, le-ar aduce pe cele două la egalitate în clasament.

In partida tur de la Satu Mare, oaspetele de sâmbătă s-au impus cu 78-62 și a ajuns la 5 victorii consecutive în fața arădencelor. Va fi de asemenea și duelul a două dintre cele mai în formă baschetbaliste din Liga Națională, Destiny Williams și Brittany Denson, ambele cu cifre excelente în acest sezon.

Duelul va incepe de la ora 18:00, iar tot în aceasta rundă se vor mai juca: CS Phoenix Stiinta Constanta – Universitatea Cluj și Olimpia CSU Brasov – Sepsi Sfantu Gheorghe.

Lasa un comentariu