Miljan Medveđ a demisionat!

În urmă cu cateva momente, dupa înfrângerea cu Phoenix Constanța, scor 63-71, demisia înaintată de Miljan Medveđ, din funcția de antrenor al FCC ICIM Arad, a fost acceptată de conducerea clubului.

“Demisionez după această înfrângere de la Constanța. Vreau să creez un șoc pozitiv, asta și pentru că eu cred în continuare că această echipă poate mai mult, doar că unele dintre jucătoare trebuie să-și schimbe modul de înțelegere, de concentrare și de punere în practică a instrucțiunilor antrenorului.

Nu caut niciun fel de scuză, plec cu sufletul împăcat că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință pentru a avea rezultate, care din păcate nu au venit. Mulțumesc suporterilor cât și conducerii FCC ICIM, care m-au sustinut , multumesc Arad pentru modul cum am fost primit și cum am fost tratat aici. Rămâneți în sufletul meu, vă doresc mult succes și sper ca performanțele de-altadata să revină cât mai repede la Arad.” au fost cuvintele lui Medveđ.

Sârbul Miljan Medveđ a venit în vara anului trecut la clubul arădean, timp în care a avut un bilanț de 5 succese și 13 înfrângeri.

Îi mulțumim pentru tot aportul adus echipei în perioada petrecută împreună și îi urăm mult succes în viitor!