Miljan Medveđ: „Jucătoarele mi-au arătat că se poate”

Miercuri seară, Sala Polivalentă din Arad a găzduit după mai bine de 5 luni, un nou joc din baschetul feminin românesc. Într-o atmosferă frumoasă, FCC ICIM a făcut un pas important pentru calificarea în turul următor al Cupei României după 70-61 cu Olimpia CSU Brașov.

„Sunt foarte mulțumit cu această victorie. Am avut din nou probleme, dar nu vreau să mă plâng prea mult, important este jocul. Jucătoarele au făcut exact ce le-am cerut și sunt foarte mulțumit. Avantajul pe care l-am luat nu este foarte mare. Mulțumesc jucătoarelor pentru că mi-au arătat că se poate. După meciurile amicale și perioada de 25 de zile pe care am petrecut-o cu fetele, nu mai am vreo emoție în legătură cu postul de antrenor principal, deși e prima mea experiență din această postură,” a concluzionat tehnicianul Aradului, Miljan Medved.

Și Marcel Urban și-a felicitat noile achiziții, fie că vorbim despre jucătoare sau antrenorul Medvedj, aflat la prima experiență ca „principal”. „A fost un meci spectaculos, echipa noastră a jucat excepțional, venim după trei meciuri de pregătire în care jocul nostru a scârțâit. Mă bucur că au jucat toate fetele, dar asta și pe fondul unui joc surprinzător de slab al echipei adverse. Țin să felicit fetele și antrenorul, care este la prima partidă oficială ca antrenor principal. Returul va fi unul disputat, dar ca de fiecare dată noi trebuie să ne respectăm blazonul, suntem ICIM Arad, o echipă cu foarte multe campionate și performanțe în spate. Avem un lot care ne dă speranțe și încredere că vom crește de la joc la joc”, a declarat președintele grupării „galben-albastre”.

Mai puteți citi și: ”Victorie în primul meci oficial