Mulţumim Bogdan Bulj!

Victoria din meciul al doilea al finalei mici cu Olimpia Braşov a fost ultimul meci al lui Bogdan Bulj în acest mandat pe banca echipei FCC ICIM Arad. Sârbul va antrena în prima ligă din China din sezonul viitor.

Îi mulțumim lui Bogdan pentru munca depusă cu profesionalism în cele 3 luni petrecute pe banca echipei noastre și îi dorim multă baftă în carieră!

Bogdan Bulj a preluat-o pe FCC ICIM la începutul lunii februarie și a condus-o de pe bancă în 16 de partide, bifând 10 victorii și 6 înfrângeri.A cucerit medalia de bronz cu formaţia din oraşul de pe Mureş.

„Prima dată când am venit aici v-am spus că toată lumea vorbea despre revenirea Aradului între primele patru locuri. Și a doua oară când vin la Arad facem asta acum, sunt fericit pentru jucătoare și pentru clubul meu, mult noroc tuturor în viitor”, a declarat Bogdan Bulj.

Chiar dacă s-a terminat de puţin timp sezonul 2018-2019 din Liga Naţională, se lucrează deja la noua echipă pentru viitoarea stagiune. Pentru postul de antrenor principal există câteva nume în vederea conducerii clubului, iar numele acesta va fi anunţat pe site-ul oficial când se va concretiza.

Lasa un comentariu