Olimpia CSU Brașov – FCC ICIM Arad 87-76

FCC ICIM Arad nu a izbutit să iasă învingătoare din disputa cu Olimpia CSU Brașov. În jocul disputat în această seară, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi,” arădencele s-au văzut învinse cu scorul final de 76-87.

Formația arădeană a sperat că poate scoate un rezultatul pozitiv doar în primele 10 minute, când egalitatea a fost perfectă: 24-24. Au urmat două sferturi de nerecunoscut pentru echipa noastră, care s-a văzut condusă pe tabelă și la 20 de puncte diferență. În ultimele 5 minute ale jocului, galben-albastrele au forțat revenirea pe tabelă și au fost aprope să și dea lovitura. S-au apropiat la 4 puncte cu doar 2 minute înainte de finalul meciului, dar imediat formația pregătită de Dan Calancea a mărit din nou ecartul de puncte.

Date statistice după Olimpia Brașov – FCC ICIM, scor 87-76 (pe sferturi: 24-24, 27-13, 21-20, 15-19):

– Brașovul a înscris în acest meci doar cu titularele întâlnirii, în timp ce Aradul a strâns 67 de puncte cu primul cinci.

– 11 puncte a marcat ICIM-ul consecutiv în acest duel. Replica gazdelor a fost de 10 puncte consecutiv.

– Cel mai mare avantaj în această dispută pentru arădence a fost de 4 puncte, în primul sfert.

– Prin contraatac, galben-albastrele au ajuns la borna 18 puncte, față de 22 ale brașovencelor.

– În duelul din această seară s-au consemnat 3 schimbări de lider și 9 egalități.

– Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Brankica Hadzovic, autoare a 25 de puncte. Aceasta a mai adăugat 7 recuperări și 5 pase decisive pentru un procentaj de 19 unități la capitolul eficiență.