Primul joc al anului pentru FCC ICIM

Reprezentanta baschetului feminin arădean în Liga Națională are programat primul meci în 2019. FCC ICIM Arad va întâlni, în deplasare, pe Universitatea Cluj-Napoca, meci contând pentru etapa a 3-a din Grupa Roșie.

Cele două echipe ce se vor duela mâine, de la ora 15:00, la Sala Sporturilor Horia Demian din orașul de pe Someș, s-au mai întâlnit de-a lungul timpului în 37 de rânduri. Arădencele conduc disputa cu 25 de succese. În ultimul joc direct, FCC ICIM s-a impus tot la Cluj, la 22 de puncte diferență, scor 78-56. Ambele dueluri din actualul sezon au fost câștigate de trupa pregătită de Miljan Medved. FCC ICIM are 16 puncte şi un bilanţ de patru victorii şi opt înfrângeri.

Etapa a treia din Grupa Roşie mai programează meciurile: Olimpia Braşov – Phoenix Constanţa (sâmbătă, ora 17) şi Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Târgovişte (sâmbătă, ora 19). CSM Satu Mare stă în această rundă.

În clasament conduc Sepsi şi Satu Mare, 22 de puncte, urmate de Târgovişte, 20, cu menţiunea că liderul din Sfântu Gheorghe are un meci mai puţin disputat. Echipa noastră ocupă poziția a 5-a.