Reacția lui Miljan Medveđ după succesul cu Târgoviște

FCC ICIM Arad a făcut aseară o partidă aproape perfectă în derby-ul clasic al baschetului feminin românesc. Cu tot lotul valid şi cu jucătoarele de bază în mână bună, formaţia din orașul de pe Mureș nu i-a dat nicio şansă marii rivale, la capătul unui joc în care suporterii visează iar la vremuri frumoase.

„În sfârșit a venit prima victorie. Toți am așteptat-o și a venit astăzi. An întâlnit o echipă foarte experimentată, cu jucătoare care au jucat în baschetul românesc peste 10 ani, chiar și 15. Foarte experimentată echipă. Un meci greu, dar pe care l-am controlat de la un capăt la altul și sunt foarte mulțumit de ce s-a întâmplat pe teren”, a declarat Miljan Medved, antrenorul formației arădene.

A fost primul meci oficial când tehnicianul sârb a putut folosi tot lotul. „Astăzi a reintrat și Harrison și imediat s-a văzut și pe tabela de marcaj. Am înscris și noi 78 de puncte, ceea ce în precedentele două meciuri nu a fost cazul. Sunt foarte mulțumit cu apărarea noastră, care funcționează iar. În primele 3 jocuri ale sezonului am jucat cu echipele puternice și noi am primit puține puncte. Pot să zic că sunt foarte mulțumit în acest moment cu lotul pe care îl avem. Sunt mulțumit de toate jucătoarele,” au fost cuvintele lui Medved.

FCC ICIM Arad a câștigat derby-ul cu Târgoviște la o diferență de 13 puncte, scor 78-65.