Săptămâna marelui derby! Fussell: „Să luptăm împreună pentru ca la sfârșit să fim fericite”

Fusell
Peste cinci zile are loc confruntarea clasică în România, la nivelul baschetului feminin. Se întâlnesc ICIM Arad și Târgoviște, cele două echipe care au făcut legea în ultimul deceniu.

Componenta vicecampioanei României, americanca Chassidy Fussell, a oferit câteva declarații cu privire la jocul împotriva marii rivale a Aradului.

„Va fi un joc bun, de calitate, iar la final noi vom ieși învingătoare. Este o mare șansă pentru noi și trebuie să profităm de ea, să fim unite, să luptăm împreună pentru ca la sfârșit să fim fericite. Avem de partea noastră susținerea publicului arădean pentru un succes necesar terminării sezonului regulat pe prima poziție a clasamentului.” a declarat Chassidy Fussell pentru site-ul oficial al echipei

Derby-ul Univ. Goldiș ICIM Arad vs CSM Târgoviște este programat duminică, 7 decembrie, de la ora 18:30, la Sala Polivalentă din Arad.

În altă ordine de idei, echipa noastră va disputa mâine (3.12), de la ora 18:30, duelul cu Valosun Brno din etapa a 4-a a grupelor Ligii Europei Centrale. Partida are loc în Cehia.

Lasa un comentariu