Un nou debut perfect pentru Bulj la ICIM: „Au luptat exact cum le-am cerut”

FCC ICIM Arad a produs șocul etapei a 8-a din Grupa Roșiei a Ligii Naționale. La redebutul oficial pe banca tehnică a echipei noastre, Bogdan Bulj a condus echipa arădeană spre un succes concludent (70-52) în clasicul meci al baschetului feminin din România. (Click aici pentru cronica meciului)

Felicit fetele pentu victoria din această seară, au avut o energie bună, au luptat exact cum le-am cerut, motivate, am ținut Târgoviștea la doar 50 de puncte marcate. Am avut o apărare bună, am oprit tranziția lor. Este o victorie foarte importantă pentru că ne încărca moralul cu încredere. Trebuie să muncim foarte mult de acum încolo, iar acest rezultat ne obligă la mai mult în meciurile următoare, ”au fost primele cuvinte ale sârbului Bulj la finalul partidei de astăzi.

La debutul în primul mandat ca antrenor principal la FCC ICIM, Bogdan Bulj reușea și atunci să obțină victoria. În 21 ianuarie 2017, galben-albastrele se impuneau pe teren propriu, în fața CSM-ului din Târgoviște, la o lungime de 3 puncte, 72-69.

Următorul joc în campionat pentru arădence este programat tot în deplasare, la Brașov, în fața formației locale Olimpia CSU.

Lasa un comentariu