Un nou episod din Clasicul României

Vineri, de la ora 16:30 va avea loc prima rundă a Grupei Rosii, care va conta pentru returul Ligii Naționale de Baschet feminin. FCC ICIM Arad se va deplasa la Târgoviște, pentru clasicul baschetului românesc, împotriva CSM-ului. Cele două echipe au împreună 20 de titluri naționale, 11 pentru gazdele de mâine și 9 pentru gruparea arădeană.

în ultimii 14 ani, cele două echipe s-au întâlnit în campionat de 53 de ori, cu bilanț favorabil gazdelor, cu 35 de victorii, iar ICIM are 18. Galben-albastrele s-ai impus ultima dată la Târgoviște pe 27 noiembrie 2014, cu scorul de 79-75, iar de atunci, CSM are 5 victorii consecutive. în clasamentul grupei rosii, cele două echipe sunt despărțite de 5 lungimi, cu Târgoviște, locul 3, 25 de puncte și trupa lui Bogdan Bulj pe 6, cu 20. La capitolul statistic, Brankica Hadzovic și Ancuța Stoenescu sunt marcatoarele celor mai multe puncte și a celor mai multe pase decisive, în vreme ce Destiny Williams și Gabriela Larisa Toma sunt cele mai bune recuperatoare.

Duelul de la Târgoviște va fi ultimul al etapei, iar până acum s-au mai disputat: Phoenix Constanta-CSM Satu Mare 52-70 și Olimpia CSU Brasov-Universitatea Cluj-Napoca 88-72.

One comment to Un nou episod din Clasicul României

  • Marius Stern  says:

    Targoviste are 12 titluri de campioana in palmares…dar important este ca Aradul a aratat in meciul de vineri o cu totul alta fata si a castigat acest meci foarte important pentru moral.FELICITARI ICIM ARAD !!!

Lasa un comentariu