Victorie în duelul cu U Cluj-Napoca

FCC ICIM Arad a obținut vineri seară al doilea succes stagional din Liga Naținală de Baschet Feminin. Arădencele au trecut fără mari probleme de Universitatea Cluj-Napoca.

Trupa pregătită de sârbul Miljan Medved a dominat destul de clar ostilitățile, în special în sferturile 1 și 3. Arădencele au condus și cu 30 de puncte diferență, dar finalul le-a aparținut oaspetelor pe fondul utilizării a jucătoarelor mai puțin folosite în acest sezon. Aradul a fost net superior adversarul la capitolul recuperări, unde echipa noastră a strâns 48, în timp ce clujuencele au adunat 34 de recuperări.

S-a terminat 66-49 (20-8, 17-15, 15-4, 14-22), iar „galben-albastrele” fac 7 puncte, în vreme ce studentele de pe Someş rămân fără victorie în campionat după cinci runde.

Harrison 15 puncte, Dzombeta 12, Hadzovic 11, Burdgess 10, Neagu 8, Fodor 7 şi Mercea 3 au fost marcatoarele Aradului în acest meci. De la Universitatea s-au remamrcat I.Părău, autoare a 15 puncte, Orban 13 şi Begenisic 12 puncte.

A fost ultimul meci al echipei noastre înainte de reunirea echipei naționale pentru preliminarile EuroBasket 2019, dar asta și pentru că Sala Polivalentă din orașul nostru nu va fi disponibilă în următoarea etapă. Prin urmare, meciul cu CSM-ul din Satu Mare a fost amânat pentru data de 11 decembrie.

Foto: Andreea Vlase